Clos des Frères is de wijnnaam van het wijnbouwinitiatief dat Erwin Deviendt en Françoise Lefevere hebben ontwikkeld in de zuidelijke Rhône. In de appellatie Vacqueyras hebben ze specifieke terrors ontwikkeld om kwalittieve wijnbouw mogelijk te maken, met respect voor de plaatselijke traditie. Clos des frères is vandaag gereconverteerd tot biologische wijnbouw, waarbij alles manueel wordt verwerkt.

Clos des Frères beschikt heden over 4ha wijngaard in cru Vacqyeyras en 2,5ha wijngaard in fermage in Côtes du Rhône. De Côtes du Rhônewijnen van Clos des Frères hebben de naam Folie des Frères meegekregen. Clos des Frères is onlosmakend verbonden met Domaine les Ondine en Jérémy Onde, waar de wijn gevinifieerd wordt.

De naam Clos des Frères is een contaminatie van de sterk geperceleerde terroirs (= clos) en FR (Franoise)ER(Erwin), waarbij het broederschap (frères) met Jérémy zich heeft ontwikkeld tot een onafscheidelijke en intense vriendschap.