Het wijntheater – Clos des Frèr[es] – 11 juni 2012

Maandag 11 juni 2012 vond in de Minardschouwburg in Gent een speciale voorstelling plaats: “het Wijntheater”. Een voorstelling met toneel, muziek en beeldreflecties met als rode draad vriendschap en Clos des Frèr[es]. Deze voorstelling kaderde in de feestelijke lancering van het millésime 2010: “de 10de rode wijn”. Uniek voor deze avond was ook de lancering van een nieuw wijnboek van Etienne Van Steenberghe en Erwin Devriendt: “Een eigenzinnige gids van de beste Rhônewijnen”. Binnenkort ook de koop via deze website !

De grandioze apotheose van deze avond vinden jullie hieronder in een onbewerkt amateurfilmpje, dat we jullie niet willen onthouden.

Françoise, Jéremy en Erwin danken jullie oprecht voor jullie aanwezigheid, interesse en vriendschap. Laat een goeie fles Clos des Frè[es] een blijvende herinnering zijn van het enige wijntheater dat ooit in de Minardschouwburg werd opgevoerd !