26/02/2021: de grote degustatiebox voor een take away-degustatie

U wordt van harte uitgenodigd om een unieke degustatieve ervaring te beleven bij u thuis. Op 25 februari 2021 kunt u online mee degusteren aan een unieke set wijnen van Clos des Frères, onder mijn persoonlijke begeleiding. Via een take away-formule kunt een degustatiebox bestellen die u op twee plaatsen kunt afhalen. In deze degustatiebox zitten tien proefstalen.

De proefstalen

 1. Folie des Frères Blanc, Côtes du Rhône, 2019
 2. Clos des Frères Blanc, Cru Vacqueyras, 2019
 3. Folie des Frères Rouge, Côtes du Rhône, 2019
 4. Clos des Frères Rouge, Cru Vacqeuyras, 2016
 5. Clos des Frères Rouge, Cru Vacqueyras, 2017
 6. Clos des Frères Rouge, Cru Vacqueyras, 2018
 7. Clos des Frères Rouge, Cru Vacqueyras, 2019
 8. Cuvée ‘G’ de Clos des Frères, 2015
 9. Le muscat de Beaumes de Venise de Clos des Frères 2016
 10. Le muscat de Beaumes de Venise de Clos des Frères 2019

Inschrijven

Deze bijzondere degustatie is een samenwerking met Geovino en ADM-Care Systems. U kan zich enkel inschrijven via aankoop van de degustatiebox via de webshop van geovino.wine. Uw inschrijving is pas definitief, wanneer u hebt betaald via deze weg. Er zijn geen andere mogelijkheden tot inschrijving.

https://www.geovino.wine/degustatiebox-clos-des-freres-g-box.html

Wanneer u definitief bent ingeschreven krijgt u via outlook een persoonlijke teamsuitnodiging, waardoor u in realtime samen met mij de degustatie interactief kunt volgen op donderdag 25 februari 2021 om 20u stipt. Om het nog leuker te maken, verrijken we de degustatiebox met twee flessen wijn. Op deze manier kunt u later nog nagenieten van dit bijzonder Clos des Frères-moment.


Prijs

De degustiebox: 60 euro

De 10 stalen + een fles rode Folie des Frères 2019 + een fles cuvée ‘G’ 2015 + info

Afhalen

U kunt uw degustatiebox ophalen vanaf 22 februari tem 24 februari 2021. Waar kan je uw bestelde box afhalen? U kan uw voorkeur aanduiden bij het betalen van uw winkelmandje via de webshop van Geovino. Het verzenden van de degustatiebox is niet mogelijk.  

 1. ADM-Care Systems (apothekers Aerts-De Marteleire): Ekkergemstraat 56, 9000 Gent: van 10u-12u/14u-18u
 2. Vzw i-mens, Tramstraat 61, 9052 Gent-Zwijnaarde: van 8u-16u30

Om alles perfect op maat te laten verlopen, moet je uw  inschrijvingsgegevens op de site van Geovino verplicht invullen.

Ik hoop dat we samen een leuk moment in deze benarde tijden kunnen beleven. Degusteren van leuke wijnen blijft een sociaal gebeuren en op deze manier proberen wij, na de geslaagde drive-in-degustatie vorig jaar, een nieuw moment rond de wijnen van Clos des Frères te creëren. Met de zekerheid u nieuwsgierig te hebben gewekt, zie we elkaar terug op digitale wijze op donderdag 25 februari.

Veel plezier

Erwin Devriendt