The art of living in 2014

Begin 2014: het is tijd om alles wat in 2013 gebeurd is, even los te laten. Een kleine overpeinzing kan nooit kwaad.

Onlangs kreeg ik hiertoe onverwacht de kans om wat dieper in te gaan op  ‘the art of living’ of wat men in het Frans zo mooi kan zeggen ‘le savoir-vivre’. Het resultaat zal binnenkort uitgezonden worden, maar voor de trouwe bezoekers van mijn website zal het geen geheimen meer hebben:

https://www.youtube.com/watch?v=u-IbGlY5B0Q&feature=youtu.be

Ik ben er klaar voor om in 2014 opnieuw iets uitzonderlijks te doen. Goesting om te ondernemen maakt ons gelukkig. En zolang het plezant blijft houdt niemand ons tegen.

Erwin

Deze reportage wordt uitgezonden op AVS in de uitzendlus van 31 januari/1 februari 2014 en op STORIES TV – kanaal 40 Telenet Digital tv in Vlaanderen en kanaal 130 Telenet Digital tv in Brussel in de uitzendlus van 1 februari/2 februari 2014.