Cuvée Bumba – Vin de pays de Vaucluse – 2012

Al jaren zijn Marc De Boodt en Marian Du Pré trouwe plukkers bij Clos des Frères. Als geen ander kennen zij de waarde van de terroirs van Sarrians en Vacqueyras. Toen ze het project ‘Een hart voor Bumba’ ontwikkelden, was het meteen duidelijk dat er fondsen noodzakelijk waren. Een van de mogelijkheden bij de fundraisingsactiviteiten was uiteraard een wijnverkoop.

332235_Wijnetiket Congo_22-05-2014

Jérémy en ikzelf hebben onmiddellijk het initiatief genomen om een speciale wijn voor dit project te ontwikkelen. Deze speciaal ontwikkelde ‘vin de pays de Vaucluse’ van 2012 kreeg een Bumba-etiket en zal dus dienen ter ondersteuning van het ziekenhuisproject van Pater Carlos in Congo. Deze fruitige speelse wijn scoort zeer sterk als hij wat fris wordt geschonken bij zomerse provinciaalse salades.

Wens je meer te weten over het project ‘Bumba’, aarzel niet om hun website te consulteren: www.project-bumba.com

Deze wijn is enkel bij de Bumba-organisatie te koop.