Op 28 april 2017 vierde Solidariteit voor het Gezin in het Sportpaleis van Antwerpen (met meer dan 13000 aanwezigen) haar 40 jarige bestaan. Alle deelnemers kregen een uitzonderlijk geschenk met een CD (met liedjes gemaakt door de medewerkers), een nieuwe editie van Suske&Wiske met Solidariteit voor het Gezin in de hoofdrol en een boek met een retrospectieve van de geschiedenis van Solidariteit voor het Gezin en de rol van Edith Devriendt daarin.

In dit boek gaan we dieper in op de ontstaansgeschiedenis van Solidariteit
voor het Gezin. Een bijzonder en uitzonderlijk verhaal van sociaal ondernemerschap. Tevens een ultiem eerbetoon aan mijn moeder. Een sterk boek met verschillende auteurs die ik heb samengebracht opdat de DNA van ons zorgbedrijf nooit verloren zou gaan.

Dit boek werd mede-uitgegeven door het Liberaal Archief.