2013 – Zorro’s naar Savoie

Naar jaarlijkse traditie trekken de 6 zorro’s van Wijncommanderij Osiris op verkenning in een al dan niet bekende wijnregio in Frankrijk of Italië. Ons zestal trekt in 2013 van 16 tot 20 januari terug richting Frankrijk om in de regio Savoie  het beste te zoeken van wat  daar op dit ogenblik wordt gevinifieerd. Het resultaat van deze vinologische zoektocht wordt gepresenteerd op woensdag 20 februari 2013 bij Commanderij Osiris. Het belooft ook dit jaar een verrassende avond met ontdekkingen. Soms gewaagd maar met steeds het kwaliteitsdenken in het achterhoofd.

2013 - Savoie

Volgende wijnbouwers en wijndomeinen staan op het programma:

 • Domaine Gilles Berloiz te Chignin
 • Domaine JP&JF Quérard te Chignin
 • Domaine Louis Magnin te Arbin
 • Domaine Charles Trosset te Arbin
 • Domaine Dupasquier te Jongieux
 • Edmond Jacquin et Fils te Jongieux
 • Cave du Pieurè te Jongieux
 • Domaine Giachino te Charpareillan
 • Domaine Saint-Germain te Saint-Pierre-d’Albigny
 • Domaine du Ardoisières te Fréterive