16 november 2011: Presentatie Clos des Frères bij VTBKultuur – Wijnkring – Gent

In november 2011 was Erwin Devriendt de gast van Patrick Brock om aan VTBKultuur Wijnkring Gent Clos des Frères voor te stellen in een unieke verticale degustatie vanaf 2004.

Het verslag van deze avond kan je hier nalezen en is van de hand van Patrick Brock:

Vacqueyras – Clos des Frères

De vtbKultuur Wijnkring Gent is een groepering van wijnliefhebbers, wijnproevers, die tijdens het degustatieseizoen van de Wijnkring (vanaf eind september tot begin mei) éénmaal per maand op een zaterdagavond samenkomen om een reeks wijnen te proeven, te vergelijken en te bespreken. De club startte als VTB-VAB Wijnkring Gent in september 1984. De maandelijkse proeverijen zijn opgebouwd rond een bepaald land, een bepaalde appellatie, een bepaald domein, een bepaalde druif, de gastronomische aspecten van wijn, …

Alle info over VTBKultuur Wijnkring Gent op deze informatieve website: www.dewijnkring.be