Door te kiezen voor Comfortzorg heeft men zelf meer tijd voor de leuke dingen in het leven.
Solidariteit voor het Gezin kan bogen op zeer veel ervaring op het terrein: Comfortzorg telt meer dan 2.100 medewerkers die huishoudhulp met dienstencheques bieden aan ruim 19.000 klanten. Samen presteren ze jaarlijks ongeveer 1.800.000 uren hulp.

Solidariteit voor het Gezin hecht veel belang aan het welbevinden van haar medewerkers: alle huishoudhulpen werken in eigen streek, hebben een vast contract, er is aandacht voor een juiste verhouding werk-privé, het personeel krijgt werkkledij ter beschikking, enz.

Alle huishoudhulpen van Solidariteit voor het Gezin volgen een opleiding waarin ze onder meer uitleg krijgen over het Comfortpakket.
De huishoudhulpen van Solidariteit voor het Gezin gaan bij de klant met een professionele poetskit. De producten zijn milieuvriendelijk en kunnen 80 % van de poetsopdrachten aan. De poetskit is een onderdeel van het Comfortpakket.

Elke klant sluit een individueel contract af met Solidariteit voor het Gezin.
Per sector is er een verantwoordelijke aangeduid als aanspreekpunt voor de klant en voor de poetshulp.

Meer info: klik hier!