Solidariteit voor het Gezin pakt als eerste in Vlaanderen uit met elektrische wagens

Solidariteit voor het Gezin pakt als eerste zorgbedrijf in Vlaanderen uit met elektrische wagens om haar maaltijden bij de bejaarden en zieken thuis te bezorgen. Meer dan 800 maaltijden worden per dag op deze manier in Gent verdeeld. Een belangrijke stap en een grote investering in het milieu van de Stad Gent. Daarmee is Solidariteit voor het Gezin de voortrekker in de eco-mobiliteit in de socio-proftsector.

De burgemeester en schepenen staan net als de autoconstructeur Renault voluit achter het project dat de stad schoner maakt en de mobiliteit van de sociale maaltijddienst van Solidariteit voor het Gezin vergroot. Dit project werd door beide partners financieel ondersteund.

Het volledige persdossier kan u hier downloaden.